Δημήτρης Ιωάννου

Home Δημήτρης Ιωάννου
Δημήτρης Ιωάννου Λογιστής
Δημήτρης Ιωάννου
Partner και Managing Director

Βιογραφικό Σημείωμα

Είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά (ΠΑ.ΠΕΙ.) με επιπρόσθετες σπουδές στον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών (software), με 25ετή εμπειρία ως διοικητικό στέλεχος στην Οικονομική Διεύθυνση και τη Διεύθυνση Λογιστηρίου σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Ικανότητες – Δεξιότητες – Εμπειρία:

  • Διαθέτει άριστη τεχνογνωσία στους τομείς των οικονομικών, λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, καθώς επίσης και στην ολοκληρωμένη μηχανοργάνωση λογιστηρίων, και παρέχει επιτυχημένες συμβουλευτικές υπηρεσίες κυρίως σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που θέλουν να ηγούνται του ανταγωνισμού τους.
  • Η απασχόλησή του για 15 χρόνια σε διοικητικές θέσεις στις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικού και χονδρικού εμπορίου, Mart Cash & Carry (πρώην Makro), Marks & Spencer, IKEA (Housemarket), Mondelez (Kraft Jacobs Suchard), του έχει δώσει επιπρόσθετα των οικονομικών του γνώσεων, την εμπειρία διαχείρισης μεγάλων οργανισμών, σε θέματα διαδικασιών, συστημάτων, όγκου συναλλαγών και δεδομένων, ανθρωπίνων πόρων και εσωτερικού ελέγχου.
  • Η απασχόλησή του για 10 χρόνια σε διοικητικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες του φαρμακευτικού κλάδου, UCB Pharma, Takeda Pharmaceuticals (Nycomed Pharma), του έχει προσφέρει εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στους τομείς οργάνωσης, ασφάλειας, ποιοτικού και εσωτερικού ελέγχου, καθώς και σε θέματα κοστολόγησης και παρακολούθησης αποθεμάτων.
  • Η ενασχόλησή του με την αναδιοργάνωση των μηχανογραφικών συστημάτων των επιχειρήσεων που υποστηρίζει εδώ και χρόνια, του έχει δώσει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία στην εύστοχη επιλογή και εφαρμογή των κατάλληλων τύπων και brands για κάθε επιχείρηση.
  • Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών προσέφερε ενεργά τις υπηρεσίες του ως υπεύθυνος της οικονομικής διεύθυνσης στον σχεδιασμό και την εγκατάσταση του ERP συστήματος SAP σε 5 ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες με συμμετοχή εταιρειών μηχανογράφησης τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό καθώς και στην εκπαίδευση των στελεχών των επιχειρήσεων.
  • Ως διοικητικός υπεύθυνος στη DSK Consulting φροντίζει για την άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη των εταιρειών που μας εμπιστεύονται, τόσο σε λογιστικά και φορολογικά θέματα, όσο και σε θέματα οικονομικών αναλύσεων, αναφορών και παροχής προηγμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, με απόλυτη αφοσίωση, επαγγελματισμό και συνέπεια.

Επικοινωνία


Χρειάζεστε βοήθεια;

Ο πρώτος διαθέσιμος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας

info@dsk.com.gr
2110119262